Nieuws

01-03-2017

Mijn grote dank gaat uit naar Riwal Hoogwerkers in Leek! Dankzij hun bijdrage komen mijn doelen weer een stukje dichterbij. Bedankt Riwal voor het in mij gestelde vertrouwen!

11-12-2016   Anders Autotechniek in Den Haag helpt Aksel weer op weg!

Autoaanpassingen kunnen uw leven een stuk aangenamer maken. En dat heeft Aksel zelf mogen ervaren! Anders Autotechniek in Den Haag heeft Aksel zijn zelfstandigheid en vrijheid terug gegeven. Het grootste voordeel bij Anders Autotechniek is duidelijkheid en flexibiliteit. Je hoeft niet speciaal een nieuwe auto/bus te kopen, bijna elke type auto kan aangepast worden. Handgas, handrem, opklapbare pedalen, een rolstoellift, stoelaanpassingen, takels, alles is mogelijk! Daarnaast is alles maatwerk en neemt eigenaar Bas alle tijd om alles perfect af te stemmen op uw auto. Zijn jarenlange kennis, ervaring en expertise op het gebied van autoaanpassingen zorgen voor een excellente service, hij begrijpt wat u nodig heeft en voor alles is een oplossing. Een bijkomend voordeel is dat Anders Autotechniek dusdanige prijzen hanteert, dat het voor een ieder weer mogelijk is om zelfstandig de weg op te kunnen! 

 

Een absolute aanrader! Zie het filmpje voor een impressie!

 

Voor meer informatie kunt u terecht op https://www.anders-auto.nl/ of klik op het logo onderaan deze pagina.

Gaat u liever persoonlijk langs voor goed advies en een heerlijk kopje koffie of wilt u telefonisch de mogelijkheden bespreken?

Dit zijn de contact gegevens van Anders Autotechniek te Den Haag:

 

ANDERS AUTOTECHNIEK                              Openingstijden:

Mangaanstraat 58                                            Ma t/m Do: 8:30 - 17:15

2544DW Den Haag                                           Vrij: 8:30 - 15:30

info@anders-auto.nl                                      Zaterdag en zondag gesloten 

Tel. 070 3290161

 

12-01-2017 Aksel krijgt de verrassing van zijn leven....Staatsloterij Puur Geluk!

11-01-2017  Zoektocht naar sponsoren!

"Een nieuw jaar, een nieuw seizoen... 2017 here i come."

 

Voor seizoen 2017 is Aksel hard op zoek naar sponsoren!

 

Een mooie foto hiernaast, Aksel heeft de gouden plak gewonnen in Obdam. Dit is een beeld die we in seizoen 2017 uiteraard vaker willen zien!

 

Handbiken is echter een dure sport. Met 7 internationale wedstrijden en 11 nationale wedstrijden, de bijkomende brandstof- en verblijfskosten, het materiaal, de kleding, goede begeleiding etc. is het vaak een uitdaging om dit alles voor elkaar te krijgen. 

 

Kent u of bent u de sponsor die Aksel komend seizoen kan steunen? Neem dan alstublieft contact met ons op via het contactformulier.

 


17-11-2017

Aksel is uitgeroepen tot Uniek Sporttalent 2017!